besloten

Deze pagina is uitsluitend toegankelijk voor standhouders.

Hier plaatsen we de voor jou belangrijke informatie.

Mocht je vragen hebben, check dan eerst deze pagina voordat je belt of mailt.

Vragen, op- aanmerkingen en suggesties graag via info@lowlandslegacy.nl

Boven in de balk staat het ‘adres’ naar deze pagina. Tip: Zet deze op het ‘bureaublad’ van je computer en check hem regelmatig!


 

10 december

Enke standhouders hebben zich helaas door ziekte moeten afmelden. We wensen ze natuurlijk van harte beterschap! Maar dat betekent ook dat er enkele mutaties zijn geweest en collega’s die op de wachtlist stonden zijn ingevoegd. Kijk even naar je naaste buren, dan weet je of er veranderingen in jouw ‘blok’ zijn. Hier de laatste actuele indeling (hoop ik): Plattegrond_indeling_2019_actuele_wijzigingen_10-12.pdf

 


9 december

Gisteren de eerste rit van nog vele naar de manege gedaan om de eerste lading materiaal te brengen. Vanaf vandaag zijn wij veelvuldig in de manege ivm de voorbereidingen van. Dat betekent dat we mogelijk niet snel kunnen reageren op de e-mails / telefoontjes. Graag begrip daarvoor. Heb je nog dringende vragen waarvan de antwoorden niet te vinden zijn op deze pagina, gebruik dan What’s app. 

Wat vrij bijzonder is, we zijn geheel op schema! Het lijkt erop dat we na 10 jaar weten hoe het moet!  Vreemd hoor, zo weinig stress! (maar wél lekker!)

 


 

6 december

10 jaar Midwinterwol Jubileumaanbieding: Er zijn al veel collega’s die hebben aangegeven een mooie ’10 jaar Midwinterwol jubileum aanbieding’ te maken.  Daar zijn we hartstikke blij mee! Mocht je het over het hoofd hebben gezien, scroll dan even naar beneden tot 14 november. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe meer plezier voor de bezoekers en aanloop bij je stand!  Als je ook mee doet, geef dan even een mailtje naar ons en/of zet het op je FB pagina als je die hebt. Hier een overzicht van de deelnemers aan de jubileumaanbieding tot nu toe: Deelnemers_jubileumaanbieding_tot_nu_toe_update.pdf   Mocht je al wel hebben aangegeven en je staat niet vermeld, laat het dan even weten! 

Laatste wijziging: Monique’s Crea Boutique (G24) doet ook mee evenals Juliot (K45), Vrouw Wolle (J39), Bregina (H32) en de Ullstee (J41)

 

 


Deelnemers:   Deelnemerslijst_aangepast.pdf

Plattegrond:    Plattegrond_2019_aangepast.pdf

 


 

22 november

Aanrijroute, op en afbouw: Aanrijroute_-_Opbouw_en_Afbouw.pdf

 Parkeervignet standhouders: Parkeer_vignet_STH_2019.pdf   

Print uit, vul je gegevens in en plaats hem duidelijk zichtbaar achter de voorruit.

 


15 november 2012 

De laatste Midwinterwol!!

Beste standhouders,

Wat begon met een paar telefoontjes en e-mails om de eerste Midwinterwol te realiseren is uitgegroeid tot een professionele organisatie die in maart is begonnen om in december de 10e Midwinterwol te kunnen laten plaatsvinden.  Door de steeds complexer geworden wet- en regelgeving heeft de tijd en energie die het organiseren van MWW kost een stevige wissel getrokken, zowel op onze werk als op ons als privépersonen.

We genieten altijd zelf enorm van de twee dagen MWW, van de sfeer, van de collega’s waarvan er enkele alle 10 de edities hebben meegemaakt en natuurlijk van de bezoekers. En eerlijk gezegd, Midwinterwol is de laatste 7 jaar commercieel gezien (qua verkoop)  voor ons de meest succesvolle activiteit geweest. Maar dit alles weegt niet meer op tegen de investering in tijd en energie. En dan is het tijd om te stoppen. In de loop van dit jaar hebben we dan ook besloten dat dit ons laatste Midwinterwolfeestje zal zijn.

We zijn wel al aan het brainstormen over iets anders, iets nieuws. Maar dat zijn nog enkel wat globale ideeën. Als het zover is, zullen we jullie daar natuurlijk over berichten.

Maar nu eerst nog één keer full-speed naar deze jubileum editie, waar we ons erg op verheugen! We zien en spreken elkaar gauw! Hou vanaf nu deze standhouderspagina regelmatig in de gaten voor updates.

 

Tot de (12e), 13e en 14e december!!

Hans & Gerrie


14 november:

Als je mee wilt doen met een ’10 jaar Midwinterwol jubileumaanbieding’:

Pamflet 10 Jaar Midwinterwol jubileumaanbieding. (PDF)

Hoe te gebruiken: 1. Print pamflet (a4) uit.  2. Schrijf daarop de aanbieding.  3. Geef het een opvallende plek in je stand. 

Wil je het in ‘Word’ hebben om het te bewerken, mail dan even, dan stuur ik je het Word bestand.

 


  Nieuwe standhouders let op!!  We willen met name de standhouders die voor het eerst deelnemen er uitdrukkelijk op wijzen dat de Midwinterwol vooral géén Kerstmarkt is.  Daar zijn er in deze tijd al méér dan genoeg van.  Dus mocht je van plan zijn je stand te voorzien van gezellige knipperende Kerstverlichting, een zingende, swingende en lichtgevende Kerstman mee te nemen en/of  zelf een ludieke Kerstmuts op te zetten…..  NÍET DOEN dus! 


De globale (concept) opzet van de nieuwe indeling van de MWW hal

LET OP!

dit betekent dat er voor de op- en afbouw NIET meer met de auto’s naar binnen kan worden gereden!

Opbouwen:  Donderdag vanaf 13.00 – 19.30 uur.    Vrijdag van 07.30 – 09.30.   

Let op: Op vrijdag gaan de deuren om 09.30 uur dicht en moeten je spullen dus binnen zijn. Om 10.00 gaan de deuren open voor bezoekers.


 

Catering: Tijdens de opbouw (do. mi / av. en vrijdag o.) is koffie/thee gratis. Uiteraard gaat het hier om een kopje, geen thermoskan. Koffie/thee voor het hele weekend: €7,50 pp en een lunchpakket kost €5,00 pp/pdag.

Standhouders buffet: Op vrijdagavond is er zoals gebruikelijk weer een gezellig  en fantastisch warm en koud buffet voor standhouders voor het luttele bedrag van €12,50 pp. 

Je kunt e.e.a. bestellen door het onderstaande te kopiëren, in een e-mail te plakken, in te vullen en te sturen naar  jdoek1977@gmail.com

 

Eigen naam: …..

Stand naam: …..

Vegetarisch of anders waar rekening mee moet worden gehouden (voor zover dat mogelijk is)? …..

Weekendticket koffie/thee à €7,50. Aantal personen:    …..

Lunchpakket vrijdag à €5,00.          Aantal personen:    …..

Lunchpakket zaterdag à €5,00        Aantal personen:    …..

Buffet vrijdagavond à €12,50          Aantal personen:    …..

Totaal bedrag? € ……..            Te voldoen aan de bar bij aankomst!!   AUB niet vergeten!! Anders moeten wij er achteraan, en we hebben tegen die tijd genoeg andere dingen te doen. Alvast dank!


Stoelen:   Als je stoelen bij je stand nodig hebt; ZELF MEENEMEN! Er zijn géén stoelen beschikbaar.

Social Media:   Als iedereen de Midwinterwol nog even via je website, FB, Twitter, etc. flink onder de aandacht wil brengen ……..?!

Herkenbaarheid:  We verzoeken je vriendelijk je (bedrijfs)naam duidelijk herkenbaar bij je plek te hebben.

WIFI:     Wifi is alleen beschikbaar in de kantine / restaurant. Dus niet in beide hallen. Wifi code op te vagen bij de bar.

Stroomgebruikers:  Alle standhouders dienen zelf voor een (min. 10m lange geaarde) kabelhaspel of verlengsnoer met meerdere contactdozen te zorgen. Minimaal 1 (één) contact dient te worden vrijgehouden voor het eventueel kunnen ‘doorlussen’ naar de buren. 

          

Stroomvreters zoals electrische kacheltjes, waterkokers, Senseo apparaten etc. zijn uitdrukkelijk verboden, tenzij hiervoor specifieke toestemming is verleend door de organisatie. Mocht er door het niet naleven hiervan een stroomstoring optreden, zullen de daaruit voortvloeinde kosten worden verhaald op de veroorzaker.  

 

Ondergrond:  Zoals eerder gemeld; de bodem is een mix van zand en textielvezels. Deze is hard aangereden en goed vlak. Tegen het optrekken van de eventuele koude en ter bescherming van van je materiaal is aan te raden om bv. eerst een laag plastic en dan iets van kleden o.i.d. neer te leggen op de plek waar je het meeste staat en/of kwetsbare spullen neer wilt zetten.

Verlichting: Er is redelijke verlichting. Maar wil je goed uitlichten, dan is eigen mee te brengen verlichting aan te raden.

Géén geldautomaat aanwezig:  Helaas is het voor bezoekers niet mogelijk om geld op te nemen via een geldautomaat / pinautomaat / flappentap.  

 Pinnen?  Als er bij jouw stand gepind kan worden wil je dat dan duidelijk kenbaar/zichtbaar maken?

 Verzekeringen:  Het is de verantwoordelijkheid van elke standhouder zelf om al dan niet een WA aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. (b.v. een klant struikelt over een door jou geplaats object en stelt jou aansprakelijk voor de gevolgen). De organisatie van Midwinterwol en Manege de Dollard is hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. Het evenement Midwinterwol gaat altijd door, m.u.v. brand, overstroming en eventueel nationale rampen. In een dergelijk onwaarschjinlijk voorkomende situatie kan geen aanspraak gemaakt worden op reeds gemaakte kosten.