Deze pagina hebben we gereserveerd voor bezoekers.

 

Je kunt hier contact zoeken met andere bezoekers van de Midwinterwol om b.v. samen te reizen. 

Of wellicht zoek je, of heb je, (niet commerciële) overnachtingsmogelijkheden. Ook die kun je hier vermelden / aanbieden. 

Dus gebruik deze pagina om iets te zoeken of te vragen of aan te bieden aan andere bezoekers van de Midwinterwol.

 !! Vermeld bij het plaatsen van een bericht altijd je naam + telefoon of e-mail !!

 

 Let op: heb je een opmerking of vraag voor óns (Low Lands Legacy) stuur dan een mailtje naar info@lowlandslegacy.nl

 

 

 

We verzoeken je wel om de berichten kort en zakelijk te houden. We behouden ons het recht voor om niet (meer) ter zake doende berichten te verwijderen.

Deze pagina is als service bedoeld voor onze bezoekers. Low Lands Legacy is niet verantwoordelijk voor afspraken etc. die via deze pagina worden gemaakt. 

Commerciële aanbieders dienen eerst met ons contact op te nemen. 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Dickens Day Beerta - woensdag 8 augustus 2018

Op zondag 16 december van 11.00 – 17.00 uur is er, alweer voor de negende keer, Dickens Day in Beerta. Het centrum verandert voor één dag in de magische wereld van Charles Dickens. Na het succes van de afgelopen jaren is deze dag in de wijde omtrek een begrip geworden. De gezellige kerstmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een voor Oost-Groningen uniek en sfeervol kerstevenement met rond de honderd standhouders. Het aanbod aan marktkramen is divers: van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten. De markt wordt opgeluisterd met muziek, oude ambachten en straattheater. Wel honderd vrijwilligers zijn die dag gekleed in de tijd van Dickens. Dickens Day trekt meer dan tienduizend bezoekers en staat bekend om de goede sfeer en gezelligheid. De afstand van Manege de Dollard in Winschoten waar “Midwinterwol” wordt gehouden is overigens 3,5 kilometer. Wilt u deelnemen aan de markt, aan de hobbymarkt of aan de oude ambachten? Of wilt u graag meer informatie? Laat het ons weten via info@dickensday.nl of via het contactformulier op de website www.dickensday.nl. Geeft u aan wat u wilt verkopen. Voor een kraam kan worden gezorgd.
Dit bericht is met toestemming van de organisatie geplaatst.

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK